Bess 10.12.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Zamierzamy wybudowac jednorodzinny, bez podpiwniczenia, z uzytkowym poddaszem. Wyjdzie ok 230 m . Wawer, okolice Draceny. Jestesmy teraz na etapie wyboru materialów. I raczej zdecydowani jestesmy na blachodachówke. A moze spróbujecie mnie odwiezc od blachodachowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 10.12.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 mlk - jutro (lub w niedzielę) dam Ci namiary na priva (na kilka sprawdzonych ekip), teraz jestem na innym kompie i dostępu nie mam do moich danych Bess - ja też będę robił blachodachówkę, więc nie mam zamiaru od niczego Ciebie odwodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 10.12.2004 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 U mnie cement na dachu się znajdzie, ale pogadaj z architektem, może w jakichś hurtowniach,jeśki masz wątpliwości, czy to dobre rozwiązanie. A z tymi papierami, to raczej się pośpiesz, bo to może potrwać, niestety ale bądżmy dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 13.12.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 U mnie cement na dachu się znajdzie, ale pogadaj z architektem, może w jakichś hurtowniach,jeśki masz wątpliwości, czy to dobre rozwiązanie. A z tymi papierami, to raczej się pośpiesz, bo to może potrwać, niestety ale bądżmy dobrej myśli ja też planuję dachówkę betonową - prawdopodobnie będzie to Brass lub Euronit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiatek 13.12.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Mam już pozwolenie od maja, a zaczynam na wiosnę, jak pogoda pozwoli. Ja robię małą dobudowę. Parter z poddaszem użytkowym, w sumie 63,45 m2 użytkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 13.12.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 jak już o dachach - ja mam w projekcie cement, ale tak jak sporo rzeczy w tym projekcie - zmieniłem to - na blachę. I proszę mnie nie przekonywać o wyższości jednego nad drugim bo póki jestem przekonany, że dobrze robię to mam spokojny sen i zero nerwów mpiatek - pochwal się bliżej gdzie? tj jaka część Wawra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiatek 13.12.2004 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 w temacie poprzedniego postu, Falenica, prawa strona torów w stronę centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 13.12.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 w temacie poprzedniego postu, Falenica, prawa strona torów w stronę centrum gdzieś w stronę pętli autobusowej, a może liceum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 15.12.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 No dobra, to i ja skrobnę coś od siebie. Budujemy dom z poddaszem użytkowym ca 200 m użutk. Dom już stoi, przykryty dachówką Narvik, okna wstawimy na wiosnę i ruszymy z wykończeniówką. Teraz zastój i chwila wytchnienia przed Świętami. A następne Święta już na Wawrze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 15.12.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 No dobra, to i ja skrobnę coś od siebie. Budujemy dom z poddaszem użytkowym ca 200 m użutk. Dom już stoi, przykryty dachówką Narvik, okna wstawimy na wiosnę i ruszymy z wykończeniówką. Teraz zastój i chwila wytchnienia przed Świętami. A następne Święta już na Wawrze!!!! ehhh...nic tylko pozazdrościć. Jaka część Wawra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 21.12.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Sorki za opóźnienie, ale trochę ganiam. Jaka część Wawra? Ulica bez nazwy równoległa do Cylichowskiej. Okolica na razie ciekawa: bażanty, zające i ...... złodzieje . Teraz mam już alarm, więc śpię spokojnie. Na wiosnę zaczniemy "się wykańczać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 21.12.2004 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 A u mnie wyglda na to, |e jednak zbli|a si koniec gehenny z urzdem (swiec Panie nad Kafki dusza )Cholerka, polskie litery mi zezarlosorki, przeprowadze dochodzenie, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 23.12.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 A u mnie wyglda na to, |e jednak zbli|a si koniec gehenny z urzdem (swiec Panie nad Kafki dusza ) Cholerka, polskie litery mi zezarlo sorki, przeprowadze dochodzenie, co i jak. A my odebraliśmy uprawomocnione pozwolenie z urzędu i oste,plowany dziennik budowy! Cylihowska - to ta koło cmentarza?? szukałem tam też działki (oraz na Borkowie) A tak wogóle, to: ZDROWYCH WESOŁYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT W RODZINNYM GRONIE!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 23.12.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Mlk! Tak, Cylichowska prowadzi do cmentarza, ale ja na całe szczęście do cmentarza mam 800 m i z okna raczej nie będzie go widać (jak się sąsiedzi wybudują). Poza tym jest osłonięty drzewami. Gratulacje za przebrnięcie drogi urzędowej i odebranie decyzji! Kiedy zaczynacie? Jaki macie projekt? No i oczywiście Wesołych i Pysznych Świąt!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 23.12.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 heh, ja tak czekam a może mikołaj przyniesie mi pod choinkę decyzję albo chociaż na sylwestra prezent taki dostanę... WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 23.12.2004 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Wszystkim, "naszym" i nie tylko, wszystkim, którzy tu zajrza: Zdrowych, rodzinnych i smacznych Swiat, no i .... szczodrego Mikolaja. Grzesiek Nie wiem dalej, co tymi polskimi literami, w domu nie przechodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 23.12.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Ja równiez zycze Wszystkim Wesolych Swiat! Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreb 03.01.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Witajcie, dopisuje sie do listy z Wawra. Bede budowal maly domek z poddaszem na jeziorowej. Koncze wlasnie projekt i mam nadziej ze pozwolenie dostane do wczesnego lata... Ale fajnie, ze oddali Wal miedzyszynski po remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojboli 03.01.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Pozdrawiam i dołączam do budujących w Wawrze/Mrówcza- Miedzylesie/,poczatki były bardzo bolesne WZIZ 9 miesięcy, ale potem osloda 1 miesiac i pod choinką pozwolenie na budowę ,start na wiosnę . Domek 1 rodzinny z poddaszem uzytkowym ciężko będzie z mediami 40 m do Mrówczej, mam nadzieję ,że w grupie uzyskam cenne wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 06.01.2005 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Miło widzieć,że tylu przyszłych krajan po właściwej stronie torów się pojawiło, bo wawer, międylesie, to wszyscy od razu tam pod lasem myślą,a tu tyż piknie jest i bliżej miasta. Może trochę się tu, dzięki temu infrastruktura poprawi? Szkoły, sklepy, itp? Tymczasem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts