trolosa 12.06.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszek namiar poszedł na priv'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 12.06.2006 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Netsąsiedzi sprawdzali radionet.Niestety, nie łąpią się, za mały zasięg, więc ani ja,ani Bess, no i pewnie mlk też nie....Trzeba szukać dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 12.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Net sąsiedzi sprawdzali radionet. Niestety, nie łąpią się, za mały zasięg, więc ani ja,ani Bess, no i pewnie mlk też nie.... Trzeba szukać dalej..... Oj trzeba, bo bez internetu, jak bez ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 13.06.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ludziska, Proszę pomóżcie, potrzebuję pilny kontakt do kogoś z koparką w Wawrze, ul. Poprawna!!!! Mam namiar do Pana Kadeja, aly czy to wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 13.06.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Qmoter - ja korzystam z usług pana z Traktu Lubelskiego tel. 602-312-279 Koparka, piasek, żwir itp. Dobre ceny, można się dogadać. Wreszcie ja się mogę podzielić jakimś namiarem do tej pory to tylko spisuję.... Już niedługo mi się Excel skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 13.06.2006 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Owszem, to chyba najmilszy moment, kiedy można komu co podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja 14.06.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Potrzebuję pomocy dla przyjaciół, którzy budują się w Rembertowie. Szukam ekipy do tynków cementowo-wapiennych. Podzielcie się namiarami. Jeśli moglibyście to również cenami. Polecona ekipa ich wystawiła i po prostu nie przyszła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 14.06.2006 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Patrycja,namiary poszły na priv,ceny dogadujcie indywidualnie. Musi zobaczyć, co i jak, potem podaje ile za m2Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 14.06.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A macie może jakąś dobrą ekipę od zabudowy poddasza (wełna + płyty gk)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trolosa 14.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 fripp, Bess - ponawiam swoją prośbę na kontakt na tynkarzy, jak wspomniałym wcześniej ekipa p.Edytki zbiegła mi z budowy. wbrat - ja miałem dobrą ale zawalała terminy i na koniec próbowała mnie okraść i prawdopodobnie miała udział we włamaniu do mojego domu, jak chcesz mogę podrzucić namiar No i długi weekend, ładny mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 15.06.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam wszystkich po dłuższej przerwie ( ze względu na brak czasu i ograniczony dostęp do internetu). Budowa idzie pełną parą. Jestem już na etapie kończenia ścian fundamentowych. W przyszłym tygodniu będę robił hydroizolazcję i ocieplanie ścian fundamentowych, zasypywanie i rozprowadzenie kanalizy.Jak będę miał trochę czasu to zamieszczę parę zdjęć.No i oczywiście nie obyło się bez niespodzianek. W czasie kopania okazało się , że w dwóch miejscach na działeczce miałem śmietniki (nieduże) trzeba było je usuwać a doły wypełnić betonem(dodatkowy koszt).mlk - przepraszam ,ze się nie odezwałem w sprawie stempli ale byłem zaganiany i po prostu zapomniałem. Majster powiedział, że 2,60 to za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 15.06.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Agnieszek namiar poszedł na priv'a Hmm, Jakby Ci tu powiedzieć... Nic nie dostałam! Do poprawki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trolosa 16.06.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 fripp - wielkie dzięki agnieszek - już się poprawiłem miłego weekendu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 16.06.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 agnieszek - już się poprawiłem Trolosa! Tym razem mam! Dzięki! A nie masz jeszcze jakiegoś mistrzunia od sufitów podwieszanych? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 16.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 wbrat - ja miałem dobrą ale zawalała terminy i na koniec próbowała mnie okraść i prawdopodobnie miała udział we włamaniu do mojego domu, jak chcesz mogę podrzucić namiar Hmm.. to ja się jeszcze zastanowię. Może jednak sam to zrobię - przynajmniej sam siebie nie okradnę (mam nadzieję ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 18.06.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 fripp, Bess - ponawiam swoją prośbę na kontakt na tynkarzy, jak wspomniałym wcześniej ekipa p. Edytki zbiegła mi z budowy. Namar wysłałam, ale z góry informuję, że ekipa wraca do mnie w poniedziałek i jeszcze miesiąc posiedzi (teraz gładź gipsowa, ogrodzenie mi będą robić, ocieplać poddasze i kilka jeszcze innych drobnych prac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 18.06.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 A macie może jakąś dobrą ekipę od zabudowy poddasza (wełna + płyty gk)?? Polecani na forum, chociaż w innym wątku, nie pamiętam jednak już w jakim: Tomasz Pietras 698347775, Janusz Wrona 602595828. Bardzo polecani, ale też nie najtańsi, ja nawet do nich dzwoniłam, ale mieli bardzo pozajmowane terminy. fripp - zamówiłam drzwi z KP. Jednak... pietka - no to gratulacje, że ruszyłeś. Wczoraj byłam u Zakrzewskiego i właśnie chwilę rozmawialiśmy o Osialu i Twojej budowie. Jak znajdziesz chwilę, to skrobnij słówko na priva, jak Ci z nim idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 18.06.2006 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Bess, gratuluję K&P mam nadzieję, że będziecie zadowoleni My jeszcze chwilę mamy. Pewnie w lipcu podejmiemy wišżšcš decyzję. Trolosa, daj znać, jak Ci się rozmowy układajš. Facet jest zabiegany potwornie, ale jego ludzie robiš dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 18.06.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Bess, gratuluję K&P mam nadzieję, że będziecie zadowoleni My jeszcze chwilę mamy. Pewnie w lipcu podejmiemy wišżšcš decyzję. Trolosa, daj znać, jak Ci się rozmowy układajš. Facet jest zabiegany potwornie, ale jego ludzie robiš dobrze. Też mam nadzieję, że będę zadowolona, ale to dopiero okaże się w drugiej połowie lipca. Strasznie długie terminy oczekiwania, od 4 do 6 tyg. I z nowych wieści, sąsiedzi wspominali, że sąsiad z pod numeru 11 ma problemy z telefonem. Linia jest, a numerów brak. A akurat jemu przebojowości w załatwianiu spraw nie brakuje. Zmartwiło mnie to nieco, bo teraz to nawet przez modem nie połączymy się z netem. Czy na tym etapie powinniśmi myśleć już o formalnościach telefonicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 18.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 fripp, Bess - ponawiam swoją prośbę na kontakt na tynkarzy, jak wspomniałym wcześniej ekipa p. Edytki zbiegła mi z budowy. Namar wysłałam, ale z góry informuję, że ekipa wraca do mnie w poniedziałek i jeszcze miesiąc posiedzi (teraz gładź gipsowa, ogrodzenie mi będą robić, ocieplać poddasze i kilka jeszcze innych drobnych prac). oni potem idą do mnie na ok. 2 mies. drzwi K&P - te w Stanexie nie wyglądają porywająco w środę otwierają obok Geanta nowy market budowlany: Brico depot - może na początek będą interesujące ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts