piotrekm89 27.05.2021 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Dzień dobry, chciałbym skonsultować i zapytać, czy mieli Państwo podobny problem z deskami. Ekipa remontowa położyła u mnie deskę warstwowa Tarkett - Shade Oak Essence DuoPlank, 2-lamelową. Niestety w wielu miejscach na krótkich łączeniach desek pojawiły się nierówności / uskoki. Oczywiście zapytałem co się stało - otrzymałem odpowiedź, że to standard, tak się dzieje oraz, że nie da się tego położyć inaczej. Jednak zanim przyjmę to wytłumaczenie, chciałbym zapytać osób, które mają większe doświadczenie - czy to rzeczywiście częsta przypadłość, czy ekipa się nie postarała? Załączam zdjęcia, obrazujące skalę nierówności. Dziękuję z góry za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 27.05.2021 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Fachowcem nie jestem kładłem u siebie na klik i takich niedoróbek w pośpiechu nie czyniłem. Robiłem u siebie i wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba1b 28.05.2021 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 To są źle zapięte zamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts