Reynald 30.05.2021 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 Dzień dobry. Chciałbym ocieplić i jednocześnie wygłuszyć dach garażu blaszanego, a docelowo cały garaż. Jakie rozwiązanie będzie najtańsze - wełna, styropian czy piana polynor? W garażu na dachu skrapla się woda i nie wiem czy wełna będzie tutaj odpowiednia. Dodatkowo przy użyciu styropianu, nie musiałbym przykręcać płyt osb aby to w miarę wyglądało. Możecie coś doradzić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 30.05.2021 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 Przy dzisiejszych cenach tym co uda się kupić tanio. A co chwila nowe cenniki wychodzą. Obiło mi się o uszy ze już 1 czerwca są nowe i wyższe ceny. Czatuj na portalach zakupowych typu "sprzedam co mi zostało" nawet na tym portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 31.05.2021 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Dzień dobry. Chciałbym ocieplić i jednocześnie wygłuszyć dach garażu blaszanego, a docelowo cały garaż. Jakie rozwiązanie będzie najtańsze - wełna, styropian czy piana polynor? W garażu na dachu skrapla się woda i nie wiem czy wełna będzie tutaj odpowiednia. Dodatkowo przy użyciu styropianu, nie musiałbym przykręcać płyt osb aby to w miarę wyglądało. Możecie coś doradzić? Pozdrawiam wełna bedzie odpowiednia ale musiałbyś to wykonać welną twarda np. Monrock max e i na koniec wykończyć papa lub membraną dachową np. PCV. Czyli stworzyć klasyczny układ dachu niewentylowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts