boconek03 30.05.2021 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 Mam trochę palet pustaka szalunkowego o grubości 30cm. Czy mogę z tego wymurować mur jako ogrodzenie ? Potem siatka, klej i kolor. Czy za gruby i lepiej się tego pozbyć i kupić np. 20 albo 25?Zostało mi tego sporo bo zmieniły się trochę koncepcje odnośnie fundamentu. Czy oprócz tego, że pójdzie więcej betonu jakieś minusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 30.05.2021 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 No ja nie widzę, no poza brakiem konieczności szalowania podmurówki:mad: Pilnuj jedynie poziomu bo przy bloczkach łatwo go zgubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 30.05.2021 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 W sensie, że zbrojenie do ziemi i beton i na tym od razu pustaki? Chyba ryzykowne, bo to co w ziemi musiałoby być idealnie wypoziomowane to nie lepiej szalunek podmurowka i dopiero pustaki?Chyba, że coś poknociłem bo głośno myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts