PaweL71 31.05.2021 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Dziś rano wylali mi "chudziaka" z B25 z dodatkiem wodoszczelnym. Jak go pielęgnować? Mam wrażenie że nie wysycha tak jak zwykły beton. Polałem go dwukrotnie wodą, powierzchnia od razu robi się mokra, woda nie wsiąka. Lać go często czy olać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 01.06.2021 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Folią przykryj no i dolej wody jak by wiatr zerwał i wyschło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 01.06.2021 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Jak kolega wyżej. Szczelnie folią przykryć i poczekać kilka dni sprawdzając czy folii nie podwiewa i nie przesycha beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts