Janida 31.05.2021 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Dzień dobryPosiadam dom jednorodzinny parter i poddasz.Parter jest wykonany bloczek komórkowy/ 5cm styropianu /pustak żużlowy.Poddasze jest bloczek komórkowy i ocieplone 15cm styropianu.Chciał bym położyć tynk na całym domu jednak nie do końca wiem co zrobić z parterem.Z racji tego że między ścianami jest styropian to co zastosować na zewnątrz żeby były gładkie ściany do położenia tynku.Jeśli chodzi o aktualny stan to w domu przy aktualnym ociepleniu jest ciepło.Myślałem może żeby dać styropian 5cm żeby było równo, a raz ktoś mi powiedział że na zewnątrz musi być grubszy niż ten pomiędzy.W sumie też nie musiał bym dawać żadnego ale co wtedy zrobić żeby ściany były gładkie. Doradźcie pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janida 08.06.2021 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Dziękuję za pomocTemat do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts