armark 04.12.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Poszukuje architekta, który w miarę pilnie mógłby zaprojektować nasz przyszły domek.Miejsce : WarszawaParametry : parterowy, z użytkowym poddaszem, niepodpiwniczony. Ok.180 m2 powierzchnii użytkowejTechnologia : ściany 3-warstwowe Może ktoś z forumowiczów mógłby polecić ......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 16.12.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 (edytowane) Polecam architekta: Wojciech Bartoszewski ul.Złoczowska 11A tel. 601-350-765 Jest bardzo sympatyczny, mlody i jest konkurencyjny cenowo. Pare osob bylo zadowolonych to i ja podaje. Powiedz ze jestes od Barti4 z muratora, a moze bedzie cosik taniej ... Barti4 Edytowane 1 Lipca 2011 przez Barti4 Kasowanie danych personalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puma69 17.12.2004 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Polecam rewelacyjną projektantkę wnętrz. Dziewczyna ma naprawdę oryginalne,ciekawe pomysły. Sama skorzystałam z jej uslug i to był strzał w dziesiatkę. Zaprojektowalą mi całe mieszkanie za naprawde niską cenę (a przejrzałam niejedną ofertę )solidna ekipa wszystko wykonane profesjonalnie. Godna polecenia i uwagi .Może Pan skorzysta ,naprawde polecam. Pani Asia http://www.asior.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puma69 17.12.2004 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Polecam rewelacyjną projektantkę wnętrz. Dziewczyna ma naprawdę oryginalne,ciekawe pomysły. Sama skorzystałam z jej uslug i to był strzał w dziesiatkę. Zaprojektowalą mi całe mieszkanie za naprawde niską cenę (a przejrzałam niejedną ofertę )solidna ekipa wszystko wykonane profesjonalnie. Godna polecenia i uwagi .Może Pan skorzysta ,naprawde polecam. Pani Asia http://www.asior.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts