Agata M 01.06.2021 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Witajcie, jestem w trakcie wybory wykonawcy krycia dachu wiórek osikowym. Dostałam dobrą ofertę od firmy EkoDachPol, jednak niewiele jest opinii na ich temat w google. Czy ktoś z Was miał doświadczenia? Na co zwrócić uwagę? PS. Nie jest to temat czy kryć wiórem czy nie. Więc proszę nie wchodźmy w dyskusję. Plusy i minusy biorę na klatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagloba 02.06.2021 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Ja mam kilka budynków krytych wiórem. Jeden z nich u ekodachpolu. Hm.. co do jakości to nie mam zastrzeżeń. Wiór po 10 latach ładnie się prezentuje. Mam jednak zastrzeżenia co do słowności, terminowości. Niech Pani na to uważa. Jeśli mówią, że przyjadą dnia X, to wcale nie znaczy, ze tak będzie, ani nawet, że ktoś Panią poinformuje Ekodachpol to tak naprawdę jeden sprytny właściciel, który bierze zlecenia dla wielu grup kryjących dachy. Nie wiadomo, która ekipa do Pani podjedzie. Zatem, jeśli chodzi o fachowość-polecam. Jeśli chodzi o ceny - polecam, konkurencyjne. Jeśli chodzi o obslugę klienta/terminowość - średnio z tym u nich. z ciekawości, bo sam mam wiór, duży budynek Pani kryje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagloba 10.06.2021 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 (edytowane) gdyby to kogos zainteresowało jak kładą Panowie z ekodachpolu, jakie są zalety i wady (według mnie) wióra, to tu zebrałem wszystkie te rzeczy: /moderowano/ Edytowane 11 Czerwca 2021 przez finlandia link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts