Agata M 01.06.2021 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Witajcie, jestem w trakcie wybory wykonawcy krycia dachu wiórek osikowym. Dostałam dobrą ofertę od firmy EkoDachPol, jednak niewiele jest opinii na ich temat w google. Czy ktoś z Was miał doświadczenia? Na co zwrócić uwagę? PS. Nie jest to temat czy kryć wiórem czy nie. Więc proszę nie wchodźmy w dyskusję. Plusy i minusy biorę na klatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.06.2021 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Bo mało kryje wiórem. W każdym razie gratuluję gustu. A ze to krycie niszowe to i mało producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.06.2021 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Bo mało kryje wiórem. W każdym razie gratuluję gustu. A ze to krycie niszowe to i mało producentów. Przecież to jest spam, a nie gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 03.06.2021 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Krycie wiórem jest wyrazem ecostylu i gustu . W każdej sytuacji:rolleyes: To tak jak być straconym publicznie przy licznie zgromadzonej publice z udziałem certyfikowanego kata , kompanią halabardników , ceremoniałem etc. Z zatłuczeniem w pokątnej uliczce kawałkiem calowej rurki długości metra. Ale fakt wg mnie nie nadaje się do krycia poddasza użytkowego, znacznie zwiększa się grubość dachu. Niemniej podziwiam gust krycia wiórem czy gontem . Ą że to żałosna próba zdobycia klientów. Znacznie lepsza to filmiki w tubie necie z wizją domów z takim dachem i relacje szczęśliwych posiadaczy Edytowane 3 Czerwca 2021 przez gnago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts