torpedo74 04.06.2021 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 Cześć, zastanawiam się nad zadaszeniem tarasu w ogrodzie. Mam duży problem z mocnym słońcem w ciągu dnia. Jakiego typu polecacie kontrukcje/zadaszenie aby można się było przed nim uchronić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.weg 08.06.2021 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Pytanie ile słońca chcesz wpuszczać przez to zadaszenie. Z której strony największe słońce, jaki masz budżet. Ja mam u siebie zbudowany drewniany stelaż, zakotwiczony na śrubach. Z jednej strony drewniana ścianka z uchylanych deseczek, z drugiej częściowo pergola, a z góry przezroczyste płyty dachowe - ale to dla cierpliwych, trzeba często szorować i przy gradzie łatwo o zniszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts