gzymsltd 04.06.2021 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 Witam wszystkich, to mój pierwszy post. Wzięliśmy się za remont łazienki. Jednak mamy bardzo duży problem. Chcemy zamontować kabinę prysznicową w małej łazience z nietypową, zaokrągloną ścianą. Do tej pory jest wanna półokrągła postawiona odwrotnie Niestety na tej ścianie nie ma kąta prostego, a nie chcemy prostować ściany w tym miejscu, ważne jest dodatkowe kilka centymetr na podeścik przy brodziku (zawsze to trochę miejsca na łokcie). Czy w takiej sytuacji macie jakieś pomysły rozwiązania takiego problemu? Może jakiś profil stalowy/aluminiowy pod kątem? W jednym z marketów znalazłem coś takiego ale nikt nie był mi w stanie wskazać, czy dostanę coś takiego. Myślę jeszcze nad zwykłym profilem kątowym, który na zasadzie klina ustabilizuje listwę kabiny. Czy aluminium będzie lepsze od nierdzewki przy kabinie prysznicowej? Interesuje nas kabina półokrągła z dwoma drzwiami przesuwnymi na głębokim brodziku 90*90. Tak wygląda mniej więcej rzut z góry Ma ktoś może pomysł jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto125 07.06.2021 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 może walk in? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts