Netka45 06.06.2021 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 Witam, czy znajdę dobrą firmę która zamontuje mi okno tarasowe (drzwi) hst w Niemczech pod Berlinem w lipcu? Firma w której chcę zamówić Schüco Liniving nie oferuje niestety montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.06.2021 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Bez problemu znajdziesz. Ja często mam zapytania o sprzedaż stolarki z montażem za granicą. Grzecznie odmawiam, bo firma z zachodniej Polski będzie miała tam o tysiąc kilometrów drogi taniej, także moja jazda jest nieuzasadniona. A jak mowa o firmach sprzedających : dealerzy firmy Awilux.Także produkują okna na profilach Schueco i są uznaną marką. Z konkretnych dystrybutorów: np. Okna Hajzler Zielona Góra. Znam też firmę prowadzoną przez naszego kolegę w Niemczech - robi wszystko profesjonalnie (jak trzeba to zapytam go o namiar na firmę). Ps. Moim zdaniem okno powinna montować firma, która zrobi wcześniej pomiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 07.06.2021 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Firma w której chcę zamówić Schüco Liniving nie oferuje niestety montażu. Szukaj firmy, która zmierzy, dostarczy i zamontuje. Inaczej mogą być potencjalne kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Netka45 07.06.2021 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Rozumiem oczywiście, ze dla jednego okna się nie opłaca. Chociaż czasem ktoś zajmujący się montażem na co dzień mógłby dorobić. Mam super budowlańców, ale noe montowali wcześniej hst, wolałabym kogoś „choć jedna” osobę kompetentną, która ich poprowadzi, jeśli faktycznie żadna firma nie może. Większość firm z Polski nie oferuje montażu w De. Dlatego mam okna zamówione bez montażu:/ problemem jest czas, muszę kogoś znaleźć na lipiec. Jeśli Pan zna kogoś, to oczywiście byłabym wdzięczna. Dochodzą do montażu żaluzje fasadowe elektrycznie sterowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Netka45 07.06.2021 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Szukaj firmy, która zmierzy, dostarczy i zamontuje. Inaczej mogą być potencjalne kłopoty. Nikt się nie ma terminów ad hoc a muszę wstawiać w lipcu, poza tym firmy zgłaszają problem z dostawa aluminium i elementów z tym związanych są opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts