januszek 26.08.2002 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 obok drzwi balkonowych z obu jego stron mam zamiar zamontować okna 1,8x1,5 nieotwieralne (istnieje możliwość mycia z obu stron )cena takiego okna to 60% normalnej ceny. Czy to dobry pomysł? kto ma takie doświadczenia.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 26.08.2002 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 26.08.2002 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Pomysł OK. Też tak zrobię. W salonie na dole mam wykusz, w którym będą 3 witryny, a dodatkowo będą normalne drzwi balkonowe. Umyć zawsze można będzie z zewnątrz. Warunek jest taki, żeby co najmniej jedno okno w pokoju było otwieralne. Na pewno to spora oszczędność. Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luna_tyk 26.08.2002 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Też tak zrobiłem - idąc za światłą wskazówką mojej małżonki. W bloku zostawiliśmy okno nieotwieralne balkonowe (obok drzwi balkonowych). W ciągu ostatnich 3 lat eksploatacji ani razu nie odczuliśmy braku mozliwości otwierania.Teraz, w dopiero co wybudowanym domku, duże okno (z pięknym widokiem) o szer. 2,7 m podzieliliśmy na kwaterę RU (1/3 szerokości), i nieotwieraną kwaterę widokową (2/3 wymiaru okna). I to jest to...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 26.08.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Ja chociaz okien jeszcze nie mam ale rowniez bede tak robil.Dzwi balkonowe zamowie takie aby sie otwieraly i uchylaly, a okno obok 1.6m szerokosci bedzie nieotwierane. czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 26.08.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Ja też na pewno zrobię witryny, ale tylko w wykuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts