Mateuzzzz 07.06.2021 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 WitamChce wybudowac garaż 35m2 z płyt betonowych.Wysokość najwyższego punktu może mieć 2.5metra.Nie wiem czy spadać dachu będzie wystarczający.Chce zamontować 20 paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnonimowyAlkoholik 10.06.2021 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Ale o co pytasz? Jaki dach, dwuspadowy, jednospadowy, kierunek spadku, zacienienie? Jakie ma wymiary garaż? 20 paneli na 35m2 to tak naprawdę wyjdzie zabudowanie całego dachu, jeżeli garaż nie zostanie dopasowany wymiarami do paneli to taka ilość się nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek85 28.06.2021 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 jeżeli jesteś zdecydowany na panele, to przed budową garażu porozmawiaj z wykonawcami instalacji - nie ma sensu budować w ciemno. Większość firm robi analizę + projekt i dopiero montaż, przynajmniej ja tak miałem z pvprojekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts