buyakk 09.06.2021 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Witam, Mam kilka zdjęć z łacenia dachu i chciałbym abyście udzielili swojej opinii na ten temat. Dla mnie jest to trochę niedopuszczalne ale mogę się mylić. Z góry mówię że rozmawiałem z kierownikiem budowy i powiedział ze on to podpisze bo dla niego jest w miarę ok i gorzej ma na innych budowach i jest jakas tolerancja rozpiętości wiązara że mogą być takie banany . Dodam jeszcze że łacili do tych wiazarów dlatego te deski idą krzywo bo sie trzymali jak wiązar szedł napewno. Edytowane 9 Czerwca 2021 przez buyakk dopisanie parę słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buyakk 09.06.2021 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Ok dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts