qed 10.06.2021 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Witam Montowałem drążek do ćwiczeń do pustaków ceramicznych na 8 śrub. Kupiłem kołki z wkrętami fischer DuoPower 12 x 60 S bo były reklamowane jako super wytrzymałe. Dwa z ośmiu wkrętów ułamały się gdy cały wkręt był już wewnątrz ściany. Nie używałem dużo siły. Dlaczego tak się stało? W jaki sposób teraz wyjąć ze ściany pękniętą śrubę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 21.06.2021 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 Pierwszy raz słyszę żeby się wkręt Fischera ułamał. Generalnie z wyciąganiem takich ułamanych śrub ze ściany jest duży problem, prościej Ci bedzie zalepić te dziury to zrobić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 21.06.2021 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 ewidentnie wady materiałowe . Zdjęcia i reklamacje do producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambos 22.06.2021 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Też mam duopowery i wkręty również mi się ukręcały, chyba też ze dwie-trzy sztuki. Inna kwestia, że nie wiem czy wkręty były Fishera czy nie jakieś noname. Teraz staram się wkręcać z wyczuciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts