ged 05.12.2004 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Poszukuję kogoś kto ma niepotrzebne sadzonki malin odmiany POKUSA. Chętnie oddam za nie dowolną ilość malin POLANA. Mam ich około tysiąca. Pokusy potrzebuje około 200. Ale ! Jeśli ktoś mi zaoferuje 10 sztuk to i tak będę szczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 07.12.2004 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Nikt nie ma Pokusy - szkoda. Jeśli ktoś chce za darmo Polanę (wiem już, że to Polana) to niech sobie przyjedzie i wykopie ile chce. Działka 20 km na północ od Krakowa. Szczegóły podam jeśli będą chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 08.12.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Ged niestety też mam tylko Polanę i Poranną Rosę (żółta). Sama sadzonki kupowałam od Markiewicza na Polagrze. Ale znajomi kupowali od niego wysyłkowo, bo ogłasza się w Działkowcu i ma stronę http://www.markiewicz.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts