joan 25.10.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 licze nato ze niedane mi bedzie patrzec na jej starosc (zaduza roznica wieku) eee - ja tam nie widzę dużej różnicy...sobie wyobrażałam szczuplutką blond siksę w mini - a tu: konkretna normalna kobieta, plus mercedes w tle - co podkreśla odpowiedni, wyważony wiek właścicieli... naprawdę nie jest tak źle... acha - a o andropauzie słyszałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 25.10.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 oczywiscie ze slyszalem( z wyksztalcenia jestem lekarzem).Roznicy duzej niewidac bo moj wiek metrykalny nijak ma sie dotego co widac na foto,cale zycie bardzo sie oszczedzalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CinekZip 28.10.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 hejchcialem sie zapytac jak przygowotwac kolacje romantyczną, bo nigdy tego nie robiłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts