ezg2014 13.06.2021 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Jeżeli zły dział to przepraszam. Mam do pomalowania drewniany domek ogrodowy. Chciałbym to zrobić pistoletem. Ponieważ będę musiał to robić co kilka lat, chcę zakupić taki pistolet i inne potrzebne do tego rzeczy (kompresor?). Co polecilibyście? Jaka firma? Jaki model? W popularnym markecie budowlanym polecono mi pistolet, który podłącza się do gniazdka, wlewa do zbiorniczka preparat i można malować.Ale firma kompletnie mi nieznana, jakiś Wagner czy coś takiego. Poza tym ten pistolet ma jakieś ograniczenia gęstości farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ezg2014 16.06.2021 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Dziękuję, A gdybym chciał coś bardziej uniwersalnego nie tylko do impregnatów? Gdybym chciał na przykład w przyszłości pomalować ściany w pokoju? To poleciłbyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 21.06.2021 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 To już jest inna gęstość farby, więc musiałbyś poszukać pistoletu z różnej grubości głowicami. Yato i Tresnar wiem że mają takie i nawet ludzie sobie je dość chwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts