FeniX1985 13.06.2021 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Witam, Chciałem poprosić o weryfikację wyceny za przyłącze wody i kanalizacji. Województwo: Zachodniopomorskie Szczegóły:Woda1. Odcinek (w1-sw) od studzienki do działki budowlanej 13mb. Odcinek ten przebiega pod drogą gimną. Rury dn 32mm PE80 RC.2. Odcinek (sw-s3) od działki budowlanej do domu 9,2mb. Rury dn32mm PE80 RC.3. Licznik i podlicznik.Kanalizacja:1. Odcinek (si - s1) - od studzienki do działki budowlanej 2,6mb. Rury dn 160mm PVC.2. Odcinek (s1 - s2) - od działki budowlanej do domu 14mb. Rury dn 160mm PVC. Zlecenie wykonane kompleksowo w dwóch etapach: podłączenie na czas budowy, a następnie podłączenie wszystkiego do domu po wylaniu fundamentów.Projekty mamy, więc mowa tu tylko o realizacji i dalszych formalnościach z tym związanych. Łączny koszt to 13 tys. - czy ta cena jest realna czy absurdalna? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanok1 13.06.2021 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 wg mnie kosmos cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FeniX1985 17.06.2021 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Dziękuję za opinię. Miałem cichą nadzieję, na więcej komentarzy, ale ta jedna wystarczyła mi, żeby szukać dalej. Skutek taki, że 3 tysiące w kieszeni zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts