Dendos 15.06.2021 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 Witam chcialem przywiercic taka polke na doniczki na balkonie. Wiercilem w elewacji ocieplonej siatka i styropianem. Myslalem ze starczy mi wiertla zeby doweircic sie do betonu , ale niestety braklo. Pojechalem do castoramy po kolki do styropianu. Czy jak napcham zaprawy do wywierconego wczesniej otworu wsadze kolek do styropianu czy to bedzie trzymac? Macie jeszcze jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 20.06.2021 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Rok temu mocowałem rury spustowe od rynien, od dachu do ziemi za pomocą kołków plastikowych wkręcanych w sam styropian. Do tego dodałem klej polimerowy z kartusza pomiędzy obejmy rur a tynk. Kołki jak poniżej, tylko największe jakie znalazłem. Rok minął, rury wiszą na ścianie niewzruszenie. Edit: Zaprawa powinna dać radę, ale do powieszenia półki z kwiatkami też bym szukał kołków o największych rozmiarach i nośności. Edytowane 20 Czerwca 2021 przez gondoljerzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts