marblah 05.12.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Ocieplilem zewntrzne sciany budynku styropianem, po czym zgodnie z technologia pokrylem siatka oraz klejem. Na tynk niestety pieniedzy zabraklo. Interesuje mnie jak dlugo w tym stanie moze pozostac. Czy gruntowanie bez polozenia tynku zabezpieczy warstwe klejowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawi 05.12.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Nie zostawiaj samego kleju na siatce, bo szkoda włożonyhc pieniędzy. Na jeden zimowy sezon wystarczy zagruntowanie. Tak mówią fachowcy ale też tak polecają producenci systemów ociepleń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marblah 08.12.2004 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Dzikuje "Wawi" za porade. Nawet juz zaczalem ja realizowac. Porade czytalem wczesniej - dlatego przepraszam ze nie odpisalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.12.2004 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Mam ten sam problem, czyli brak "czasu" zagruntowane czeka do wiosny i dopływu "czasu".Pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marblah 09.12.2004 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 W uzupelnieniu, interesuje mnie jak dlugo wytrzyma powierzchnia zagruntowana (1rok, 2lata). Czy w przypadku odwlekania z tynkiem trzeba po pewnym (i jakim?) okresie ponownie gruntowac. Bede wdzieczny za porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Na opakowaniu gruntu jest napisane pół roku. Więc chyba do wiosny wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.12.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Ściany ociepliliśmy i pokrylismy klejem. Czekały dokladnie rok. Nie zauważyłam zadnych zmian. Tej jesieni zostały przeszlifowane, zagruntowane i zrobiony tynk akrylowy. Moje zdanie - spokojnie, zadnych nerwowych ruchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marblah 12.12.2004 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Majka bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts