dimmiu 16.06.2021 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 WitamOdgruzowuję działkę 20a, jak do tej pory oczyszczona ze wszelkich chaszczy i dosiana trawą, niestety zaczynają kępami odrastać wyższe chwasty, mimozy itp.szczególnie na obrzeżach, póki co nie są wysokie 20-30cm, chcę to jak najszybciej ogarnąć zanim "wystrzelą" i będzie problem. Trzeba to przez rok czy dwa przetrzebić, w późniejszym planie jak już doprowadzę to w miarę do trawnika, to planuję zakup kosiarki, póki co najlepiej imo sprawdzi się kosa, nie chcę jednak na ten rok czy dwa inwestować nie wiadomo jakich pieniędzy, skoro docelowo i tak planuję kosiarkę.Czy mogę prosić o polecenie jakichś konkretnych modeli w granicach powiedzmy do 700zł żebym się nie zajeździł na takim obszarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 16.06.2021 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Ręczna kosa sztuk dwie ,grill dwie skrzynki piwa , coś na grill . Chaszcze znikną, ale nawoził będziesz by szybciej rosły dla powtórki imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts