gryziciel 16.06.2021 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 (edytowane) Jestem przed lawami fundamentowymi. Zastanawiam się na ile "wiążąca" jest dla mnie lokalizacja podejścia wody jeśli chodzi o wykończenie wnętrza. Mam w projekcie podejście wody z głównym zaworem odcinającym w miejscu gdzie chciałbym, żeby stała lodówka, co "raczej" się wyklucza. Licznik jest w studzience na zewnątrz domu. Pytania: 1. czy jeżeli zrobię to podejście tak jak jest w projekcie - czyli rura ochronna będzie wystawała z chudziaka przy ścianie jak na rysunku w miejscu z czerwona kropka, to będzie możliwe zrobić ten zawór pod zlewem w kuchni (niebieska kropka) - przez poprowadzenie wody w 20cm styropianu? 2. jeżeli nie, to będę musiał zmienić lokalizacje podejścia na łazienkę na wysokości zlewozmywaka (zielona kreska). Czy może macie pomysły na lepsza lokalizacje tego podejścia przy takim układzie kuchnia/łazienka? Edytowane 16 Czerwca 2021 przez gryziciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregory67 18.06.2021 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Zrób podejście wody i zawór pod zlewozmywakiem. Zawór nie będzie widoczny i nie będzie szpecił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts