hudy8 17.06.2021 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Dzień dobry. Przytkała mi się najprawdopodobniej pompa mamutowa ponieważ woda oczyszczona z oczyszczalni nie jest wypompowywana. Podczas procesu wypompowywania tylko co jakiś czas wyrzuca niewielką ilość wody. Proszę o informację jak odetkać taką pompę oraz w którym miejscu mogła ona się przytkać. Są 2 wloty 50 i 100 która przechodzi w 50tkę. Jeszcze jedno pytanie . |Jak wymusić proces wyrzucania wody? Przy pompie mam rozdzielacz który puszcza raz powietrze na dotlenianie a raz na wyrzut do pompy mamutowej. Wyrzut jest chyba 2 razy na dobę. Chciałbym wymusić ten proces. Czy jeśli przepnę przewody z jednego rozdzielacza do drugiego to czy wymuszę ten proces tzn myślę że wtedy sterownik puści powietrze na pompę mamutowa a nie na napowietrzanie. Niestety jest ciężki dostęp do rurek bo bym je zamienił miejscami i wymusił ten proces także pozostaje tylko taka opcja. Czy ktoś coś poradzi bo nie wiem jak to ugryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hudy8 17.06.2021 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Nie mogę edytować postu. Napisałem rozdzielacz a chodziło mi o te elektrozawory. Czy jeśli przepnę przewody z jednego elektrozaworu do drugiego to wymuszę proces wyrzutu wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts