Gość JerryCool 26.08.2002 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Ile płaciliście za mkw. tynku wewnętrznego gipeowego?Czy 19zł. za mkw. jest cena przyzwoitą?Jak u was tynkarz liczył mkw domu? U mnie pomija wszystkie otwory o powierzchni mniejszej niż 3mkw. Jeśli otwór ma powierzchnię większą niż 3mkw to powierzchnia glifów liczy się x3Czy takie liczenie powierzchni jest ogólnie przyjęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 26.08.2002 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 u mnie dokładnie tak liczono tyle że za m2 20 zł mam na myśli tynki maszynowe podaj namiary firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JerryCool 26.08.2002 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Firma POL-GIPS Komarów (okolice Zamościa) .Gips firmy KNAUF "light". Cena bez rachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts