Chris11 18.06.2021 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Robię właśnie zabudowę rury kanalizacyjnej (biegnącej z piętra do fundamentów) z płyt G-K i od razu chciałem ją też nieco "wyciszyć".Czego najlepiej napchać pomiędzy płyty a rurę, żeby uzyskać jakiś efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 19.06.2021 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 Ja opatuliłem w jednym miejscu pianką podkladową od paneli 5mm a w innym miejscu pianą PUR.Sądzę że jest wystarczająco choć może wata bylaby lepsza. Wazne żeby rura nie dotykała konstrukcji poza mocowaniem z obejmą gumową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 22.06.2021 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Ja mam napchane waty i nic nie slychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts