Rocky 23.01.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jagna dzięki za odpowiedź, czyli jeśli gres to tylko z podłogówką ! Rocky, a Ty nie planujesz podłogówki? W łazienkach i w kuchni tak, a w salonie sprawa jest jeszcze otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.01.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jagna dzięki za odpowiedź, czyli jeśli gres to tylko z podłogówką ! Rocky, a Ty nie planujesz podłogówki? W łazienkach i w kuchni tak, a w salonie sprawa jest jeszcze otwarta No to polecam podłogówkę. Ale oczywiście rozumiem, jeżeli podejmiesz inną decyzję. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 23.01.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 ...że na zimę zaopatrzyłabym rodzinę w ciepłe kapcie, położyłabym w newralgicznych punktach jakieś chodniczki i byłoby cacy. Aha, jeszcze jedno, a latem, gdy nie grzeje podłogówka, ciepły jest ten gres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.01.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 A ja zawsze marzylam o parkiecie w salonie. Juz nawet mielismy wybrany parkiet egzotyczny... No i niestety przez te wszystkie ostanie wydarzenia musielismy zrezygnowac z ogrzewania gaze na rzecz pompy, a co za tym idzie na podlogowke. I wszystko byloby ladnie, pieknie, gdyby nie fakt ze parkiet sie do tego nie nadaje . No i co teraz nam pozostaje - kafelki Szukam teraz uzytkownikow podlogowki + panele - zawsze to chociaz wizualnie przypomina moj wymarzony parkiet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.01.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Rocky, nie wiem, bo mieszkam od listopada. Ale na pewno będzie chłodny, co latem powinno być przyjemne... Wojty, można naprawdę dostać śliczne kafle. My w salonie mamy taki udający drewno i wygląda bardzo dobrze, mimo, że tylko udaje. Już kilka osób się pomyliło...albo też udawało A panele mamy w sypialniach. Podłogówka musiała tam być gęściej położona, bo jednak nie przewodzą ciepła tak dobrze jak ceramika, ale jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.01.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 a w pokojach dzieci co masz? kafelki czy panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.01.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 A ja drewno, najlepiej piękny parkiet dębowy z dużych klepek, lub dębowe deski. cudnie i przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian170 29.01.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Jestem ciekaw jaki typ podłogi wybrali byście lub wybraliście do swojego domu i dlaczego? Parkiet, panele drewniane, laminowane, płytki a może deski podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 29.01.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Pierwsza! Zaznaczyłam parkiet, chociaż częściowo będzie również gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 29.01.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Najprawdopodobniej panele. Są tanie...a poza tym mam takie od kilku lat w starym domu i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 30.01.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 W sypialniach parkiet woskowany (dlatego, że ładny). W kuchni, łazience, pokoju dziennym - płytki. Myślałam o parkiecie w pokoju dziennym, ale z uwagi na obecność 2 zdecydowanie ożywionych psów - zdecydowałam się na płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 panele drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 01.02.2006 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Deski drewniane. Na legarach. Skrzypiące i wyszparzone. Jeżeli budżet pozwoli to dębowe na dole a sosnowe na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 08.02.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Na pewno parkiet ale jak najdłuższy - 1m.Ale na razie kładę panele (za 2000 PLN) bo braknie mi pieniędzy aby się wprowadzić. Jak zrobiłem wstępną wycenę to mi wyszło około 30 000 zł - za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 15.02.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Moja rada - jak ogrzewanie podłogowe to najlepiej w c a ł y m d o m u . Dopiero wtedy jest prawdziwy komfort. A tak to nie wiadomo - chodzić boso czy nie ??? Żałujemy że w pokojach mamy kaloryfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 21.02.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Moja rada - jak ogrzewanie podłogowe to najlepiej w c a ł y m d o m u . Dopiero wtedy jest prawdziwy komfort. A tak to nie wiadomo - chodzić boso czy nie ??? Żałujemy że w pokojach mamy kaloryfery. Ok, zgadzam się, tylko ile kosztuje inwestycja i ile późniejsze ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 23.02.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 U mnie będą dechy, bo tak mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 23.02.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A ja zawsze marzylam o parkiecie w salonie. Juz nawet mielismy wybrany parkiet egzotyczny... No i niestety przez te wszystkie ostanie wydarzenia musielismy zrezygnowac z ogrzewania gaze na rzecz pompy, a co za tym idzie na podlogowke. I wszystko byloby ladnie, pieknie, gdyby nie fakt ze parkiet sie do tego nie nadaje . No i co teraz nam pozostaje - kafelki Szukam teraz uzytkownikow podlogowki + panele - zawsze to chociaz wizualnie przypomina moj wymarzony parkiet.... Są specjalne parkiety do ogrzewania podłogowego, to że będziesz miała podłogówkę nie znaczy, że musisz rezygnować z parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis31 25.02.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 05.03.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Roky, Jagna: Byłam w zeszłe lato w domu z gresem i ostatecznie wyleczyłam się z podłogi typu gres, teraktota i takie tam.Gres śliczny, podłoga zrobiła na mnie duże wrażenie, ale było zimno i nieprzyjemnie. W lato wiadomo człowiek roznegliżowany, a tam najchętniej wskoczyłabym w dres.Nie wiem jak sprawa wygląda podczas jakiś ekstremalnych upałów, czyli może z 3 tygodnie w roku. Pewnie przez te 3 tygodnie w roku jest to duzą zaletą.Nie wyobrażam sobie natomiast życia na gresie podczas takich przejściowych okresów: wczesna jesień, wiosna, zimne sierpniowe noce...Acha i jeszcze raczkujące dziecko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts