vexever 18.06.2021 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Zamówiłem bloczki fundamentowe. Cena: 3,19 brutto za sztukę + transport 1200 zł (130 km do mnie w jedną stronę), licząc wyszło 5,25 zł brutto / szt. Bloczki B20, 12x24x38. Zamówiłem w hurtowni o dobrej opinii w Legnicy. Producent według Pani w sklepie to firma Walbet sp.j. Walkowiak A.D.K. Zdjęcia jak to wygląda: Normalne takie coś? Może jeszcze "ciepłe" i nie stwardniały? Rzucałem z 2 metrów na beton to bloczek wytrzymał za pierwszym razem. Czy dać do prasy do sprawdzenia wytrzymałości? Co robić? Budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 18.06.2021 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Przeokropnie drogo zapłaciłeś... B20 kupowałem po 2,8zł/szt całe dwa miesiące temu. Murarze nie narzekali, odpadów nie było, ale hydraulik robiąc zerówkę stwierdził, że są marne... U mnie nie było takich potrzeskańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 18.06.2021 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Zamówiłem bloczki fundamentowe. Cena: 3,19 brutto za sztukę + transport 1200 zł (130 km do mnie w jedną stronę), licząc wyszło 5,25 zł brutto / szt. Bloczki B20, 12x24x38. Zamówiłem w hurtowni o dobrej opinii w Legnicy. Producent według Pani w sklepie to firma Walbet sp.j. Walkowiak A.D.K. Zdjęcia jak to wygląda: Normalne takie coś? Może jeszcze "ciepłe" i nie stwardniały? Rzucałem z 2 metrów na beton to bloczek wytrzymał za pierwszym razem. Czy dać do prasy do sprawdzenia wytrzymałości? Co robić? Budować? A jak tam izolowana płyta fundamentowa wychodzi vs tego co zapodałeś ? Sorki o tym nie mówią w TVPpis...ale pytanie jest zasadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts