Dxe1 20.06.2021 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 Witam, muszę schować pod ziemią naczynie przeponowe od nawodnienia które ma 90 cm wysokości, postanowiłem wkopać kilka kręgów i je tam umieścić, wykopałem 5 kręgów (w sumie pewnie z 1.5 metra glebokosci) i po 2 dniach mam wodę na wysokość jednego kręgu (potrzeba mi tylko 90cm) co dać na dno w takiej sytuacji ?Lepiej osuszyć i próbować wybetonowac dno, czy może nasypac że 30-40cm keramzytu lub innego kruszywa żeby woda mogła sobie swobdnie przeplywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dxe1 20.06.2021 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 https://imageupload.io/i/5fNpARlSGHZapomniałem o fotce jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 22.06.2021 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Zdjęcie wygasło, jak możesz to wrzuć je tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts