jamles 06.12.2004 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 a ja nie zdążyłem zamieścić zdjęć ,św. Mikołaj Redakcja był szybszy ale dopiero co nauczyłem umieszczać zdjęcia w sieci a tym samym na forum, dzięki wskazówkom Zbycha. Prezentów niestety nie będzie , ale przynajmniej się czegoś nauczyłem i dlatego pokażę moje dzieci, co prawda zdjęcie z przed 2 lat, ale nowszego nie zdążyłem znaleźć http://foto.onet.pl/upload/2/1/_379506_n.jpg Angelika lat obecnie 15 i Dominik 9lat. Oboje obecnie w trzecich klasach, a zdjęcie jest jak poszli do pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.12.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 O ja wiem co jest na tych zdjeciach!!!!!! TYTY, tak? ja zaczęłam edukacje na Śląsku więc wiem po co takie dają Ps. Może to dzięki nim takim byłam orłem w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.12.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Funia może te Tytki to jeszcze za coś są odpowiedzialne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.12.2004 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 O ja wiem co jest na tych zdjeciach!!!!!! TYTY, tak? ja zaczęłam edukacje na Śląsku więc wiem po co takie dają Ps. Może to dzięki nim takim byłam orłem w szkole trafiony-zatopiony Z tymi orłami to może masz rację, obojo w swoich klasach mieszczą się "na pudle" , tylko czemu niektórzy to jakieś gęsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts