rhein 06/23/21 01:19 AM Zgłoś naruszenie Share Posted June 23, 2021 Witam Możecie polecic jakis basenik dla 3 miesięcznego nowofunlanda? Piesek domaga się zabawy w wodzie i trzeba mu pomóc. Czy taki 160 cm na 30 cm na początek wystarczy? A druga sprawa..dość blisko naszego domu znajduje sie dość duży basen pożaroway. Rozumiem, że jeśli piesek skorzysta z tego basenu to jest to niedozwolone i może byc mandacik? Basen ppoż znajduje się przy zjeździe z S8 w terenie raczej zalesionym, wiejskim Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbadosssa 07/09/21 08:00 PM Zgłoś naruszenie Share Posted July 9, 2021 (edited) Ja ze szczerym sercem mogę polecić . Osobiście mój pies w niebo wzięty. https://radar-opadow.live/ Edited July 10, 2021 by Greengaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhein 07/14/21 03:35 AM Author Zgłoś naruszenie Share Posted July 14, 2021 w niebo wzięty....czyli zdechł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnago 07/14/21 09:08 AM Zgłoś naruszenie Share Posted July 14, 2021 Z tego co wiem nowofundlandowi starczy nawet kałuża czy bajoro przy gnojowisku. Problem ma właściciel. Osobiście nie mam zastrzeżeń do korzystania z basenu pożarowego jeśli jest tam dostęp otwarty i schodki , aby pies mógł swobodnie wchodzić i wychodzić z wody. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbadosssa 09/09/22 08:47 PM Zgłoś naruszenie Share Posted September 9, 2022 w niebo wzięty....czyli zdechł?https://radaryonline.pl/ Fajnie spam mi wpadł czyli nie można dawać linku do przedmiotu? I nie zdechł! taki humor nie na miejscu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eryk172 10/02/22 11:25 PM Zgłoś naruszenie Share Posted October 2, 2022 (edited) Mam ten basen u siebie i psina jest zadowolona najważniejsza sprawa to nauczyć zwierzaka korzystania ze swojego basenu a nie z tego dla dzieci Edited October 3, 2022 by Greengaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greengaz 10/03/22 08:59 AM Zgłoś naruszenie Share Posted October 3, 2022 Fajnie spam mi wpadł czyli nie można dawać linku do przedmiotu? I nie zdechł! taki humor nie na miejscu! Umieściłeś w poście link do sklepu internetowego. Nie tolerujemy bezpłatnej reklamy inaczej FM zmieniłby się w słup ogłoszeniowy. Mamy nadzieję, że powyższe nie zniechęci Ciebie do dalszego aktywnego korzystania z Forum Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coachu13 01/30/23 11:38 AM Zgłoś naruszenie Share Posted January 30, 2023 Hej,Czyli ktoś coś może polecić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekla95 02/01/24 01:41 PM Zgłoś naruszenie Share Posted February 1 Wpisz np w allegro "basen dla psa". Z tego co widziałem kosztują tam poniżej 100 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts