sciagacz198612 23.06.2021 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Witam,Niedługo będę robił remont łazienki.Nie chce zrywać podłogi tylko na stare płytki podłogowe położyć nowe płytki.Przed położeniem chciałbym zrobić hydroizolacje.Czy takie coś w ogóle można zrobić na stare płytki. Chodzi mi położyć te folie w płynie na stare płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 24.06.2021 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Czy można to będzie na wiaderku z hydroizolacją pisać ... zrób jak uważasz. Ja bym i tak takie płytki najpierw tzw betonkontaktem zagruntował czy jak to się zwie, grunt z piaskiem szczepnym po prostu i na to ewentualnie hydroizolacja, to zresztą w praniu wyjdzie jak będziesz nakładał, nie wiem czy Ci śliską płytkę złapie folia w płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts