Genesis72 24.06.2021 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Witam Wyczyściłem klimatyzator przenośny Tylko nie wiem czy dobrze zrobiłem, bo dodałem filtr węglowy i z włókniny Nie wiem czy z dobrych miejscach dałem filtry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 24.06.2021 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Po co Ci tam filtry z włókniny ? nie wystarczy fabryczna siatka ? Filtr węglowy, to w ogóle "bes sensó" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Genesis72 24.06.2021 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Pomyslałem, aby powietrze było filtrowaneAle zamiast zrobic dobrze, to przepływ powietrza ograniczyłem i chyba wiecej sie ody skrapla Rozumiem, ze zdjąc te filtry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts