kanadyjczyk 06.12.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Ostatnio mam bóle w okolicach brzucha po prawej stronie. Podejrzewam że to ślepa kiszka. Proszę o schemat wycięcia (co, gdzie, jak i czym) bo nie chce mi się iść do lekarza. Słyszałem, że nie jest to takie trudne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.12.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 pewnie Leon Ci pomoze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 06.12.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 proponuję skorzystać z GRY OPERACJA jako modelu - tym wartościowego że jet to model 3D...---buahahahahaha niezłe kanadyjczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.12.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Słyszałem od znajomego, że ma kolegę który zna kogo, kto na pewno wie jak Ci pomóc. Robił to już wielokrotnie i to pracując za granicą więc na pewno jest sprawdzony. Sam chciałem go wziąść, tylko, że z głową sam sobie pomogłem. Mam nadzieję, że na oddziale zamkniętym też będę miał dpstęp do netu, dziękuję też siostrze klarze za to, że pisze mi tego posta - sam mam ręce w gipsie. A właśnie czy nie wiecie gdzie kupić poradnik o rozbrajaniu niewypałó i zestaw małago sapera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 06.12.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Czy te bóle mają jakiś związek z budową ? Jeżeli tak to jedyne lekarstwo - zakończyć budowę. Jeżeli nie to może pomoże C2H5OH. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 06.12.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 No, a ile zaoszczędzisz! Do dezynfekcji proponuję w miejsce spirytusu rektyfikowanego ćwiarteczkę czystej. Jeszcze taniej wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.12.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Jeżeli nie to może pomoże C2H5OH. Buba Ty mówisz o znieczuleniu, a to po chwili przestaje działąć... Ile można się znieczulać Potem napisze, że szuka schematu na wymianę wątroby Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 06.12.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 mozna jeszcZE użyć do znieczulenia "impaktora impulsowego ręcznego" (czyt. młotka)do nabycia w każdym dobrym sklepie budowlanym... w gorszym też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 06.12.2004 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Czy te bóle mają jakiś związek z budową ? Jeżeli tak to jedyne lekarstwo - zakończyć budowę. Jeżeli nie to może pomoże C2H5OH. Pozdrawiam Budowę już zakończyłem teraz pozostaje najprzyjemniejsze czyli wykańczanie i spłacanie kredytu. I Pan Panie Kierowniku pyta czy ja w tej sytuacji piję? Piję i to cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 06.12.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Czy te bóle mają jakiś związek z budową ? Jeżeli tak to jedyne lekarstwo - zakończyć budowę. Jeżeli nie to może pomoże C2H5OH. Pozdrawiam Budowę już zakończyłem teraz pozostaje najprzyjemniejsze czyli wykańczanie i spłacanie kredytu. I Pan Panie Kierowniku pyta czy ja w tej sytuacji piję? Piję i to cały czas. -------- sądzę że bóle mają związek z czytaniem niektórych postów na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 06.12.2004 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 sądzę że bóle mają związek z czytaniem niektórych postów na forum... EEE tam tak mi się po prostu napisało A, jeszcze jedno: nera mnie zaczęła n....ć - help!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 06.12.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 sądzę że bóle mają związek z czytaniem niektórych postów na forum... EEE tam tak mi się po prostu napisało A, jeszcze jedno: nera mnie zaczęła n....ć - help!!! --- napij się piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 06.12.2004 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 No właśnie piję i jedynie odczuwam ulgę w portfelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 06.12.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 No właśnie piję i jedynie odczuwam ulgę w portfelu --- mało!!!!!! wypij dziesięć i ani jednego więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 06.12.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Ostatnio mam bóle w okolicach brzucha po prawej stronie. Podejrzewam że to ślepa kiszka. Proszę o schemat wycięcia (co, gdzie, jak i czym) bo nie chce mi się iść do lekarza. Słyszałem, że nie jest to takie trudne . PROPONUJĘ WZIĄĆ TO CO GOŹDZIKOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 06.12.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Ostatnio mam bóle w okolicach brzucha po prawej stronie. Podejrzewam że to ślepa kiszka. Proszę o schemat wycięcia (co, gdzie, jak i czym) bo nie chce mi się iść do lekarza. Słyszałem, że nie jest to takie trudne . Nic nie wycinaj ! Nowoczesna medycyna odchodzi od tak brutalnych ingerencji w organizm. Ślepą kiszke zostawić, a żeby w niej stany zapalne się nie robiły - zasklepić. Można pianka poliuretanową, szpachla akrylową, na upartego można nawet betonem wypełnic, ale koniecznie z dodatkiem plastyfikatora. W dotarciu do wyrostka pomoże sprężyna hydrauliczna (wkręcamy od dowolnego końca, od góry jest trochę dalej, ale za to wygodniej to robic bez pomocnika) J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 06.12.2004 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Nic nie wycinaj ! J. Dzięki za rady Zasadzić dom , spłodzić drzewo i wybudować syna... czy jakoś tak.. i spłacić kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 06.12.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Może pomóc tylko dr. Kidler z serialu Daleko od Noszy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.12.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Poczytajcie sobie historię badań polarnych. Amputowanie własnych zamarzniętych palców - to robiło wielu. Nie słyszałem o własnoręcznie przeprowadzanym wycięciu wyrostka - ale wycinanie wyrostka koledze przez osobę bez wykształcenia medycznego - historia badań polarnych zna. Nawet zakończone powodzeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnik 06.12.2004 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Czy ktoś wie gdzie jest TA ŚLEPA KISZKA?? Właśnie jestem w trakcie operowania mojego kierownika budowy! POMOCY!!!!RolnikChłop potegą jest i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts