Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

zielonooka....jestem bogatsza w wiedze po przestudiowaniu kilku wontków i dzienników budów....dzisiaj obiad był szybki bo mama okupowała komputer :lol: wiem już o co i w którym miejscu pytać...Ciebie zapytam bo mam wrażenie że chętnie odpowiadasz....w jakim systemie budowałaś swój dom? murowany czy szkieletowy? nie każ szukać na forum bo mąż mnie ukamienuje...przy okazji szukania jednego tematu ginę w kolejnych :lol:

• 2 weeks później...
  • 3 years później...

Witam !

Zapraszam do przemyśłeń i dzielenia się doświadczeniami na temat tego projektu . zauważyłem, że choć ma wiele zalet nie jest zbyt popularny. Może to ze względu na to że kiedy ustawi się wyszukiwarkę na metraż do 150 mkw to projekt mający 150,2 (!!!!!)mkw jest z automatu odrzucany.

Poprzyglądajcie mu się i dzielcie swoimi spostrzeżeniami. Ja mam go pod lupą od kilku dni...

• 8 months później...
Czy ktoś to cudo wybudował? Może podzieliłby się wrażeniami z mieszkania:) Ja jestem zainteresowana tym projektem właśnie ze względu na prostą bryłę, wygląda mi na dość ekonomiczny w utrzymaniu:) A że zielona jestem kompletnie w temacie, to pytam:)

• 1 year później...

Przejrzałem masę projektów i właśnie ten wybrałem. W projekcie trzeba dokonać sporo zmian adaptacyjnych ale sądzę, że będzie mi się tam przyjemnie mieszkało:) Założyłem blog na którym będę dokładnie relacjonował przebieg budowy... zapraszam:

http://muratorc92powabny.blog.pl/

• 6 months później...

Witam serdecznie! Również zastanawiam się nad tym projektem - gdyby miał o parę metrów większy salon byłby ideałem;P

Mam nadzieję,że wytrwasz w prowadzeniu dziennika:) Z pewnością będę go śledzić.. Pozdrawiam i życzę powodzenia..:)