gruśka 22.04.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 zielonooka....jestem bogatsza w wiedze po przestudiowaniu kilku wontków i dzienników budów....dzisiaj obiad był szybki bo mama okupowała komputer wiem już o co i w którym miejscu pytać...Ciebie zapytam bo mam wrażenie że chętnie odpowiadasz....w jakim systemie budowałaś swój dom? murowany czy szkieletowy? nie każ szukać na forum bo mąż mnie ukamienuje...przy okazji szukania jednego tematu ginę w kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamD 05.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Interesuje nas projekt c92 Powabny.Czy ktoś z Was stawia ten dom?Jakie są Wasze opinie o nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterusowy 20.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam !Zapraszam do przemyśłeń i dzielenia się doświadczeniami na temat tego projektu . zauważyłem, że choć ma wiele zalet nie jest zbyt popularny. Może to ze względu na to że kiedy ustawi się wyszukiwarkę na metraż do 150 mkw to projekt mający 150,2 (!!!!!)mkw jest z automatu odrzucany.Poprzyglądajcie mu się i dzielcie swoimi spostrzeżeniami. Ja mam go pod lupą od kilku dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecianka 10.08.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Może jednak? Też mi sie spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecianka 10.08.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Czy ktoś to cudo wybudował? Może podzieliłby się wrażeniami z mieszkania:) Ja jestem zainteresowana tym projektem właśnie ze względu na prostą bryłę, wygląda mi na dość ekonomiczny w utrzymaniu:) A że zielona jestem kompletnie w temacie, to pytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomis1983 14.01.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Kupiłem ten projekt i powoli zaczynam działać. Założyłem blog na temat budowy tak więc zapraszam jak by ktoś coś chciał wiedzieć http://muratorc92powabny.blog.pl/ Edytowane 14 Stycznia 2012 przez tomis1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomis1983 14.01.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Przejrzałem masę projektów i właśnie ten wybrałem. W projekcie trzeba dokonać sporo zmian adaptacyjnych ale sądzę, że będzie mi się tam przyjemnie mieszkało:) Założyłem blog na którym będę dokładnie relacjonował przebieg budowy... zapraszam: http://muratorc92powabny.blog.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomis1983 15.01.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kupiłem ten projekt i powoli zaczynam działać. Założyłem blog na temat budowy tak więc zapraszam jak by ktoś coś chciał wiedzieć http://muratorc92powabny.blog.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja-ol 18.07.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam serdecznie! Również zastanawiam się nad tym projektem - gdyby miał o parę metrów większy salon byłby ideałem;P Mam nadzieję,że wytrwasz w prowadzeniu dziennika:) Z pewnością będę go śledzić.. Pozdrawiam i życzę powodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts