Shafranietz 28.06.2021 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 Witam, mam problem z podłogą, Została dwa miesiące temu położona, podłoga 8mm SwissKrono na podkładzie 5mm, nie ma jeszcze listew przypodłogowych. problem polega na tym, że w poszczególnych przypadkowych miejscach na podłodze podczas chodzenia po niej panele "strzelają" jakby domykały się zamki ale nie chcę sugerować. Ekipa która je kładła mówi, że nie wie o co chodzi. Załączam link z filmikiem. https://drive.google.com/file/d/1IauVULjOEFA8s5Ul7jJk56Pem8f-RssU/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.06.2021 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 A jak już "strzeli" to sytuacja się powtarza w tym samym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 30.06.2021 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Czyżby krzywa podłoga powodowała pracę paneli?Mój pomysł to dać jakieś "oliwy" choć teoretycznie powinno się to rozebrać i wyrównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts