wojojuve 28.06.2021 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 Hej, chciałbym zamontować żaluzje zewnętrzne, aby ograniczyć nagrzewanie się pomieszczeń w lecie. Niestety obecne rolety wewnętrzne kiepsko działają w tym temacie i słyszałem, że właśnie żaluzje zewnętrzne mogą tutaj pomóc. Czy mógłby ktoś polecić sprawdzoną firmę montującą takie żaluzje, która robi to dobrze i w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.06.2021 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 Hej, chciałbym zamontować żaluzje zewnętrzne, aby ograniczyć nagrzewanie się pomieszczeń w lecie. Niestety obecne rolety wewnętrzne kiepsko działają w tym temacie i słyszałem, że właśnie żaluzje zewnętrzne mogą tutaj pomóc. Czy mógłby ktoś polecić sprawdzoną firmę montującą takie żaluzje, która robi to dobrze i w rozsądnej cenie? Jak to kiepsko?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 28.06.2021 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 Jak to kiepsko?! Tak po prostu. Rolety wewnętrzne niewiele pomogą w sytuacji gdy energia dostała się już do środka. Należy się zabezpieczać od zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.06.2021 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Tak po prostu. Rolety wewnętrzne niewiele pomogą w sytuacji gdy energia dostała się już do środka. Należy się zabezpieczać od zewnątrz. Jestem przekonany, że w ciągu paru najbliższych tygodni zobaczymy o co chodziło autorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojojuve 01.07.2021 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 W ogóle nie rozumiem o czym piszesz finlandia.Dokładnie jest tak, jak pisze agb, Przy rolecie wewnętrznej okno się nagrzewa w pełni, gdyż nie jest niczym zasłonięte i działa jak grzejnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 01.07.2021 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 W ogóle nie rozumiem o czym piszesz finlandia. Myślę, że jednak rozumiesz. Moderator widzi to czego nie widzą zwykli użytkownicy. A na tym forum moderatorzy działają wyjątkowo poprawnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojojuve 02.07.2021 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 Myślę, że jednak rozumiesz. Moderator widzi to czego nie widzą zwykli użytkownicy. A na tym forum moderatorzy działają wyjątkowo poprawnie! To może mnie oświecisz, bo jak widać wiesz lepiej co rozumiem niż ja sam. Jestem mega rozczarowany tym forum. 4 odpowiedzi i ZERO merytoryki, jakiejkolwiek pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts