jurg 15.07.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 albo minałes sie z przeznaczeniem albo pracujesz zawodowo jako monter stolarki no! a teraz powiedz wszystkim na ile wyceniasz swoja prace ... bo takie było pytanie w temacie ............ nie minąłem się z przeznaczeniem, i nie jestem zawodowym monterem stolarki. Pracę wycenia moja żona czyli 1 drzwi to jedno piwko. Szczególnie w taki upał jak teraz. Na poważnie - to powyżej już forumowicze napisali - średnio 100 zł od sztuki, takie krążą ceny. .... a wogóle jestem urzędnikiem, a że w zyciu już prawie 50 letnim niejedno robiłem to obecnie procentuje przy budowie domu. Za tydzień rozpoczynam obudowe wkładu kominkowego, a później układanie parkietu w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 16.07.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gdyby wszyscy budujący mieli dużo wolnego czasu , to mogliby wykonywać wiele własnoręcznie, jestem o tym przekonany. Ja poświęcam każdą wolną chwile na budowie. Daje to oszczędności i jakąs satysfakcję. Wiele można zrobić naprawdę dokładniej niż niejeden fachowiec. A drzwi to naprawde nic trudnego. Warto zostawić w kieszeni kilka stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 16.07.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 to mnie pocieszyliście .. właśnie trafia mi się okazyjnie kupić zestaw drzwi do naszego domu .... martwiłem się tylko o montaż ale teraz już wiem, że spróbuję sam. Zacznę o tych najmniej widocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek3 17.07.2005 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Za tydzień rozpoczynam obudowe wkładu kominkowego, a później układanie parkietu w salonie jurg myśle że jedno piwko za m2 parkietu w salonie to będzie super cena a za obudowanie wkładu `to cza wziąść przynajmniej dużą flaszke:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 18.07.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ja za montaż 9 drzwi płaciłem mojemu stolarzowi 50 zł za sztukę.Pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowatorka 18.07.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Przez ostatni łykend wstawiłem 8 szt drzwi z ościeżnicami regulowanymi, w tym jedne dwuskrzydłowe. Żona płaci mi 1 piwo za jedne drzwi. He he, mogę Cię zatrudnić? Płaciłabym dwa piwa za 1 drzwi, a niech tam bedzie moja krzywda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konki 19.07.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Jezeli jesteś zainteresowany jak przewiduje norama zapraszam na http://www.informatorbudowlany.pl/13kosztorysy Konto testowe:login: userhaslo: user323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts