Czarnuuulaaa 30.06.2021 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Witam. Mieszkam w bloku z wielkiej płyty, z lat 70tych. Moja barierka balkonowa ma 95 cm, co nie jest dla mnie komfortowe, gdyż nie sięga mi do pasa, a mieszkam na 4 piętrze. Wiem, że dzisiejsze przepisy mówią, że musi być co najmniej 1.10. Ale co z tymi budowanymi przed ustawa regulująca wysokość? Czy mogę się ubiegać od spółdzielni by podwyższyli mi barierkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.06.2021 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Mieszkanie jest własnościowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarnuuulaaa 01.07.2021 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Tak. Własnościowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 01.07.2021 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Jedynie możesz spółdzielnię poinformować że będziesz podwyższał barierkę. Spółdzielnia tego Ci nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts