Program93 02.07.2021 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 Witam ,Mam w garażu pod domem wyłożona kostkę na betonie , po latach rozwiązanie słabe wilgoć oraz problem z myciem , chciałbym zrobić tam powłokę jak to w garażach żywica + płatki lub kwarc . Pytanie czy się da i jeśli tak to jak przygotować podłoże czyli kostkę brukowa , aby nałożyć taki system . Kostka w poziomie osadzona brama wiec musi zostać .Dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 04.07.2021 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Za duże różnice w grubości żywicy wyjdą to opony będą ciąć na krawędziach kostki . Nawet jak na równo zrobisz to po latach na krawędziach będzie się pokazywać zmielona żywica. I tak sam robił nie będziesz niech ekipa odpyli przygotuje podłogę . Google wskaże ci dokładnie co i jak wpisz: żywica przygotowanie podłoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Program93 04.07.2021 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Żywica będzie wylana równomiernie , a sama z siebie czy tez na kostce nie siądzie już ,wiec z tymi krawędziami ciętymi to nie bardzo ?Przygotowanie to już sam zrobiłem kostka umytą odpalona z piasku oraz zagruntowana , teraz jedynie wylanie żywicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 05.07.2021 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Żywica nie jest sztywna ugina się i na ostrych krawędziach będzie szorowana. Widziałem. Druga rzecz to czy woda od dołu nie podchodzi Trzecia to jaka żywica i czy dobrze odpowietrzona i czy podkład był bo jest różnica między granitem , a zaprawą. Zrobisz to pewnie dekadę dwie wytrzyma. Ta o której pisałem odspajała się, pękała po trzech . Za końcowej komuny położona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts