Waluś 06.12.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Czy cena za 1m2 tynku gipsowego 21 PLN + VAT to dużo? Cena obejmuje wszystkie prace towarzyszące (gruntowanie, montowanie narożników itp.). Cena ta jest przy zużyciu 14 kg/m2 materiału, tynku grubości 1,5 -2 cm, przy większym zużyciu dopłata za materiał. Proszę o odpowiedź, czy podana cena to dużo czy mało. Dzięki, dzięki, dzięki................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Troche dużo. Można znaleźć ekipy za cenę 19-21zł brutto za m2 z materiałem na wszystko. Nie odejmuje sie powierzchni okien i drzwi, chyba że są większe niz 3m2.Jak chcesz mogę ci polecić ekipę która robiła u mnie, są z Rumii i biorą 20zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 06.12.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 My płaciliśmy 20zł/m^2 z materiałem. Nie obejmowało to tylko takich specjalnych listew do zabezpieczania okien, ale to były groszowe sprawy... A powierzchnię okien chyba odejmowali, nie jestem pewna, bo po pomiarach wyszło im mniej metrów niż mi, więc się nie czepiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 06.12.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Witam,Tomi - takze poprosze o namiaryPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waluś 07.12.2004 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Tomi proszę o namiary na "Twoją" firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Namiary zamieściłem w Grupie Trójmiasto strona 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts