Burito 07.07.2021 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Witam, jestem tu nowy więc się witam i mam pytanie. Jestem w trakcie układania paneli podłogowych laminowanych na płytkach w kuchni. Z racji tego że mam kuchnię na wymiar to chciałbym ułożyć panele tylko do tych mebli bez ich podnoszenia. Więc meble kuchenne będą nadal stać na płytkach, a panele dotnę do ich początku. Jak zabezpieczyć łączenia panela z początkiem mebli kuchennych ? Czy tam też zastosować dylatację ? Jak obrobić te łączenie ? Jakaś lista ? Z góry dziękuję za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarekf34 08.07.2021 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 A nie lepiej zdjąć dolną listwę maskującą, wsunąć panele głębiej i później ewentualnie w razie potrzeby przyciąć trochę listwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhein 09.07.2021 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Wpisz w wyszukiwarkę silikonowe listwy do cokołów. są przeźroczyste, naklejane od zewnątrz, różne rodzaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts