tunia 09.12.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Witambędziemy montować marmur przy kominku, mam zatem pytanie: czy mo przykleić do takiego szarego bloczka (jak na foto) ??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 05.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tifi 06.08.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Pozwolę sobie i ja wtrącić swoje 3 grosze Ja zamierzam kominek obudować trawertynem połaczonym z marmurem. Trawertyn wybrałam, bo można go mieć w przepięknym (dla mnie :-)zgaszonym czerwonym kolorze. Wkleiłabym zdjęcia takiego kominka, które zrobiłam u kominkarza ale nie wiem jak tu się wstawia zdjęcie Tifi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 21.03.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mam pytanie:Kiedyś widziałem na forum taką budowę kominka, która sprawiała wrażenie jakby wkład był umieszczmony w pękniętej skale. Niestety moje przeszukiwania forum nic nie przyniosły. Może ktoś z was wie w którym temacie są te fotki albo może ktoś ma coś takiego w swoich zasobach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 21.03.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 a moze cos takiego poczytajciehttp://www.varmsen.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolf PL 21.03.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Ja tam nie budowałbym żadnym materiałem typowo izolacyjnym. Samemu wykonałem obudowę kominka z cegły klinkierowej i szamotowej. Czasie palenia cegły są ciepłe a DGP nie wiele na tym traci. Do szyby nie koniecznie się przytulisz i nie radzę, ale usiąść koło ciepłej ściany kominka jest przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts