rafal9 06.12.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Witam,W temacie budowania dopiero raczkuję, więcproszę szanownych forumowiczów o pomoc: mam właśnie zakupioną działkę.Mam wybrany projekt gotowy. Co dalej?Jakie są następne kroki? Gdzie szukać geodety? Z ogłoszenia, czy w innych sposób?Czy on załatwi mapę do celów projektowych,czy sam muszę załatwiać mapę? Dzięki za wszelkie sugestie i pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMarian 06.12.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Witam, W temacie budowania dopiero raczkuję, więc proszę szanownych forumowiczów o pomoc: mam właśnie zakupioną działkę. Mam wybrany projekt gotowy. Co dalej? Jakie są następne kroki? Gdzie szukać geodety? Z ogłoszenia, czy w innych sposób? Czy on załatwi mapę do celów projektowych, czy sam muszę załatwiać mapę? Dzięki za wszelkie sugestie i pomoc. Pozdrawiam Ja Ci pomogę. Poszukaj przez funkcję "szukaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts