kurtz 09.07.2021 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Zostawiłem na tuje między chodnikami 1,75m - czy to nie za dużo? Wysokość tui będę utrzymywał do max 3 metrów, więc nie wiem czy pójdą mocno w szerokość. Jeszcze mogę przesunąć obrzeża na 1,5m, ale czy warto? Czy gałęzie nie będą wchodziły na chodniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 09.07.2021 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Generalnie zależy na jaką szerokość będziesz przycinał. A tak ogólnie to lepiej więcej niż mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 13.07.2021 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2021 Nie warto tego zwężać. Teraz krzewy są małe, wygląda to na straszne marnotrawstwo miejsca. Za parę lat, pomimo przycinania (uwaga: systematycznego, inaczej krzew "drzewieje" i jest coraz gorzej) to będzie jakieś takie minimum, żeby nie drapać po oczach idących chodnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts