vverner 10.07.2021 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Hej, Czym wykończyć nierówne stare wewnętrzne ściany (tynki CW), niestety są wstawki płyty GK i ślady po instalacjach.Nie chcę aby ściany były gładkie, w końcu to stara kamienica. Docelowo naturalne nierówności ma gubić szorstkość ścian i matowa farba, tak jak to było przez ostatnie 100lat:)Rozważam masę klejową: CAPAROL CAPATECT 190 + siatkę.Czy znacie/polecacie jakieś inne rozwiązania? tynki cienkowarstwowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 15.07.2021 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2021 Mam tak zrobione tynki wewnętrzne, siatka klej i następna warstwa kleju zacierana jak tynk CW.Użyłem białego kleju Caparol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 24.07.2021 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 (edytowane) Beton architektoniczny Edytowane 24 Lipca 2021 przez jnow1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts