mariusz156 11.07.2021 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 (edytowane) Witam Właśnie mam zamiar zacząć generalny remont domku po dziadkach jednak nie mam pomysłu jak wydzielić w nim pomieszczenia ponieważ drzwi wejściowe znajdują się w rogu budynku. Podłogę będę zrywać więc mogę także zmienić ułożenie rur wodno-kanalizacyjnych. Poniżej zamieszczam rzut domku po usunięciu możliwych elementów. Chciałbym prosić o pomoc w aranżacji tego domku. Myślałem o dwóch pokojach dla dzieci, jakimś salonie kuchni. W sumie w miejscu kotłowni mógłbym usunąć ścianę a w zamian tego powiększyć pomieszczenia i dać ogrzewanie z kominka z płaszczem wodnym (wszystko jest w fazie pomysłów) także zwiększa się pole manewrów. Z niecierpliwością czekam na pomysły pozdrawiam Edytowane 11 Lipca 2021 przez mariusz156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts