macio 06.12.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Witam Mam pytanie do osób, które umieszczały zdjęcia swoich pociech na forum: redakcja podała, że upominek wyśle jeżeli poda się adres, czy w związku z tym adres ten wysyłacie na maila, czy na prywatną wiadomość? Pozdrawiam P.S.proszę powstrzymać się od pisania uwagi typu poszukaj w wyszukiwarce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 06.12.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Ja wysłałem na maila i na prywatną - tak dla pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.12.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 privem dochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.12.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 ja napisałam do inż. Świętego Mikołaja wczoraj i jeszcze nie odebrał posta więc dzisiaj napisałam do redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.12.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Wysłałam mailem, mam nadzieję, ze nie na Berdyczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts